Premium Beautiful

Premium Beautiful

Thursday, August 11, 2011

Aqeef at 7 month



-kalau nak gi mana2 die golek satu rumah ..
-instead of merangkak ke depan die ke kiri,kanan atau belakang..
-pandai sebut ma,ba,da n ha..plus hi french or german rambling that i can't interpret..
- tak suke kene tinggal sorang2..kalo kene tinggal akan menangis skut hati sampai merah2 di dahi..
-like to scream..high pitch nye jerit..*peninggggggg
-semakin kurang berat dan bam bam..thanks to his activeness..
- tak takut orang..tak kisah sape pon pegang,he will peluk that people..
-dengan pompuan senyum die bukan main lagi..*romeo to be ke ni?adoiii

-kalo org yg first time jumpa,akan tenung org tu macam die nk mkn orang..hahahah
-kalau bad mood,bg mknan pon tak jalan..all his want is his momma's hug.. :)
-kuat mengigit..tak kire apa2 bende..kertas,plastic..semue bende dpn mata..
-kalau tgk orang mkn,air liur akan drooling..kelakar gilo!
- pandai ambik ati orang especially atok2 n nenek2 nye..
- kalo nak org dukung,die akan hulur2kan tgn die..

-gaya2 nak merangkak kedepan tu dah ada..sbb bontot dah terangkat2 tp sbb still berat lg taleh maju kedepan..
-walau dah mkn byk camne pon,still nk nenen mak die
-kalo nampak ayah die,die yang mengagah ayahnya..gelak ngekek2..hahaha..*mmg cair tgk
-random people at shopping malls cakap,kepala Aqeef lawa sbb bulat..
-ade jugak yang soh die masuk iklan..tp Aqeef ni susah nk senyum..Senyuman dia mahal..huhu





Walau apa pon Aqeef buat,he made my day!..



1 comment:

♥EyZa QHaiRy♥ said...

bolatnyer aqeef! Qhaira dah ketinggalan jauh.. Qhaira dah slim!

Love

Love

we're in ♥♥