Premium Beautiful

Premium Beautiful

Wednesday, October 13, 2010

Kisah 4D scan dan gigiku...


Hari ni hari ke 5 gigi saya masih sakit..tapi tak sesakit 3 hari lepas la..
Sebab dah mkn antibiotik kan..
Tapi still leh rasa die berdenyut2..
Bile sakit gigi,sakit kepala tu macam package la kan..
Dah 5 hari jua saya mcm orang pantang..
Makan bubur je..
nak buat cane..
bende lain susah nk kunyah..
kesian en a.n.i terpaksa melayan bini die..
nak buat cane kan..
we only have each other kt sini..huhu..

So,hari jumaat lepas..
kami dah buat scan 4d kt Klinik Wanita Tan dekat Bukit Jambul..
Sebab orang kate murah kan..tapi takde la dpt cd ke pe..
gambar je dapat..
Almost sejam gak la kene tunggu..
Tapi sebab excited nk tgk muke anak,takpela..hihi
Dr Tan tu mmg friendly..
Tanye semue pasal medical history..
Walaupon mmg kami datang nk buat scan je tapi die still nk check semue la..
Urine,blood pressure,weight semue..
Memang time check urine tu mmg ade manis skit la..aiyoo..(agaknye dah tiap2 hari mkn bubur ni ade manis lg tak urine sy?huhu)
Pastu kami pon scan..
Seronok tol nk jumpe si lil one ni..
Die pon seronok gak..
siap buat aksi tunjuk kt Dr..
We can clearly see that he inherited both of our large forehead..hihi..
Also! En a.n.i big lips..hahahaha..
So,mmg confirm la lil one ni one happy dude~! Si dpt tgk 'bird' die in 4d lg..huhu..
His heart beating is normal ..Alhamdulillah~

Aksi pertama lil dude tunjuk kt semue time scan..Menguap ke ape tu..

Cute like his mom..hihi..hopefully dpt hidung mama ye..

"I'm a boy ma!" Ade gambar 4d tp kesian lak nk letak..hihi..

Ikut muke sapa anak mama ni?yang pasti dahi mama n babah die..hihi...

So kami pulang dgn hati yg gumbira~
Tapi..malam tu..takleh tido..kesakitan gigi meng'attack'..urghhhh...
to be continued..

2 comments:

Puan nadxoxo said...

Dulu Zahin dlm 2d scan hidung nampak cam Nad tapi bila keluar rupanya hidung Abi nya hehe

Miss N said...

yeke?rasanya mcm byk ikut bapak die je dak ni..huhu

Love

Love

we're in ♥♥