Premium Beautiful

Premium Beautiful

Friday, September 3, 2010

mengidam part 3





Hehehe..
updated list ngidam saya nih..
tu yg tak sabar nk balik kl..huhu
1.macarons - dok tgk kat blog org lain pasal nih..tibe2 rasa nakkkk sangat makan!!! tak rasa ade jual kt penang..tak kire..balik je kl nk g carik natang ni..tak penah tgk macarons?ni gambar!



p/s: sape tau jual kat ner?hihi

2. ABC yg ade eskrem - malangnye yg ni maybe tak dpt makan..sbb sy semput..carik nahas je mkn ais2..tp tekak ku menjerit2 nak mkn natang ni..waaaaaaaaaaa...help~
letak gambar lg..saje nk bg org terliur..jahat gile



3. Laksa - ni inshaAllah dapat mkn..tp kene slow talk ngn si lil one..hopefully die dapat terime..dulu time first trimester,lps mkn laksa ni trus muntah..trus tak mkn2 lg..bile jalan2 kat bazaar tu, bau laksa ni mengoda2..nak mknnnnn....


p/s: nak buat cam membazir sbb sy sorg je mkn..tp teringin nak laksa makcik kt umah nenek tu..mmg superb sedap la..hopefully die ade jual last pose nnt..hihi



Gambar credit to google..


Sorry kawan2..
Terkecur air liur lak tghari ni..hihi

10 comments:

Puan nadxoxo said...

Oh tidak. Memang menyeksakan melihat gambar2 ini. Semuanya Nad penah mengidam kecuali macaroons tuh. Xpenah tau camne rasa dia tapi mmg nampak cam sedap hehe

Miss N said...

sorry nad!!! hahaha..
mmg menarikkan macarons tu..hihi

lyana said...

sis! u can get it at Whisk KL Subang Empire . ni shopping mall next to federal highway. im not sure kalau dpt tempat lain but so far, tmpt ni je org tau.

Mrs.aisheiteru said...

kecur air liur...tetiba ngidam nk makan ABC jgak! huhu

Mrs.aisheiteru said...

kalo sempat bazar ramadhan tepi stadium cheras tu. ade jual laksa langkawi. mmg sedap! dulu awal2 dh terjah dr nilai-btr semata nak mkn lasa tu!

Miss N said...

yana: thanks yana..balik kl ni harus terjah ke situ!! huhu..btw,mahal x?

faeza: oppss...sori buat terliur..nak buat camne..mcm2 la ngidamnye..huhu..mmg last pose buke kt btr!!! nnt g beli laksa tu..hihi..tq~

harzharun said...

babe...siyes ai xtau macarons tu....jakun kah ai??

Miss N said...

hahaha..kalo u kat kl g la carik!! wajib rasa..huhu

Cik Belle said...

murah je nisha.. kecik sangat sizenya. kene beli 10 baru puas kot. huhuhu. ada macam-macam flavour. kat empire shopping gallery je kot ada.. =)

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ said...

macarons tu rasenye cmner? ade ke jual kat sini... trase nk makan jugak.. hikhik :p

Love

Love

we're in ♥♥