Premium Beautiful

Premium Beautiful

Monday, September 6, 2010

so excited!!


Lg 3 hari nak raya..~
Kalo tahun lepas,tak sabar nk raya sbb seminggu tu nk bertunang..
Tahun ni,mmg lagi best sebab beraya bersama suami n baby inside my peyot..hihi..
Syukur sangat2..

So, semalam sy dan encek a.n.i buat kuih raya..hihi
Saya tukang bancuh, encek a.n.i tukang terap atas doh..
tak reti nk gune penerap semperit tu..hihihi..
hebat tuh penerap doh saye..
sori la takde gambar..
bz sgt..hahahha


Ari ni lak, buat brownies utk bagi family and in law..
mule-mule pikir nak beli..
tapi kalo buat sendiri lebih bermakna bukan..hahahaha
hopefully sedap la..
kalo ikut tekak sendiri sedap je..

picture credit to google..

Baju raya saya kali ni cume jubah je..Tudung lak dr sini ... :)
Baju kurung mmg konfem tak muat..Super sendat..
Punye la susah nk carik baju warna turquoise sbb nak matching ngn hubbynye pasal..hahaha
Akhirnye jumpe gak..
Nanti dah pakai sy upload gambo ye..
Kuih raya sendiri buat..bangga skit..hihi..
tahun lepas kuih raya tunjuk2..
thn ni lebih special la..tu buat sendiri..hahhaa..lg pon sape je nk dtg umah kami ni..


So,camne preparation raya korang?hihi

2 comments:

Mrs. ieza said...

selamat hari raye mak buyong!
hu3 cesss aku ingat kan brownies tuh betul2 la ko buat punyela terliur tengok, rupenye gambo kat google jek eh hu3 =P

Miss N said...

lupe nak tangkap gambo la zah..haaha..
lebih kurang camtu la brownies aku..hihihi

Love

Love

we're in ♥♥