Premium Beautiful

Premium Beautiful

Thursday, September 2, 2010

6 hari lg..

Salam semue..
hari ni hari ke 23 kita berpuasa..
Amacam?
Seronot x?
hihi..
Bagi saya, saya sgt happy sbb..
1. dapat pose ngan suami tersayang.. :)
2. pose ngan baby ...hihi
3.Terawih tak tinggal..lg2 terawih ngn hubby..

Rasa bersyukurrrrr sangat2..

Semalam sy 'tersungkur' lg..
Maksud saya tersungkur,'mc' puasa la..
malam kelmarin tu dah start rasa discomfort...
nak tido pon susah..
pg tu sahur la cam biasa..
tapi bangun pagi tu..
Rasa lain macam je perut ni..
pedih ade..
sakit la..
baby lak aktif semacam je...
die kungfu sana,die kungfu sini..
adeh..
so try la baring...
buat sudoku(my current obsession!!!)
tp takleh focus..
bile baring,sakit tu ikut jatuh sama arah baring..
bgtau hubby..
die soh call mama tanye camne..
bile call mama, die soh g klinik cepat..
siap kene marah lg sbb pose..huhu..
Terus la saya buke pose..
mkn kurma,air,ngn roti..
lepas makan, baru baby kurang aktif..
baby lapa..sian die..
kurang la sakit perut ku..
tp still cam sakit..
tapi kepala dah pening..so try la baring..tunggu hubby balik..
hubby balik, tunggu die buka ,solat maghrib baru la g klinik..
klinik lak ramai manusia..
Check2...doc kate maybe salah makan..tapi kalo sakit makin kuat mai jumpe balik..
doc siap check heartbeat baby..
die kate ok..

Pas balik tu g KFC..
hubby nak beli mknan kat situ..
sian die..
tak buke ngn mknan heavy pon..
Malam tu,mintak hubby urut kuarkan angin..
Memang leh dapat award suami mithali la Encek ani ni..huhu.

Thanks sayang sebab jaga I...
Thanks sangat-sangat..


Lagi 6 hari nak pulang ke ibukota!!!!
tak sabar~
First nak buat bile sampai..
Nak peluk mama..
Rindu gile kt die..
Pastu nak ckp," thanks sebab sabar mengandungkan akak dulu"...
Seriously..
Being pregnant is not that simple and easy..
I salute her!!






No comments:

Love

Love

we're in ♥♥