Premium Beautiful

Premium Beautiful

Sunday, August 22, 2010

pertanyaannnn

Nak tanye..
utk ibu2 mengandung atau ibu yang sudah bersalin sahaja..:p
Scroll kebawah..
...
.........
.............
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Pusat sape yg terkeluar?
pusat sy masih dalam sedalam lautan hindi lagi ni walaupon dah 20 minggu..
xpe ek? :p
saje nk tanye..
tgk gambar pompuan preggy kt tenet,mostly pusat diorg terkuar..
hmmm....

6 comments:

Puan nadxoxo said...

Dun wori. Nad punya pusat pun x terkeluar lagi sampai la last week (32w). Tu pun sikitttttt je. X mcm terkeluar sgt pun, boleh kata masih flat lagi haha. Setiap pregnancy adalah berbeza :)

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ said...

a'a.. tul... nieza nyer pusat x terkeluar pon.. tp nampak la timbul dr dolu yg nampak dalam.. hehehe.. takkan effect pape pon :)

AmyMizzunderstood said...

heheh amy punya belly button kuar sket jek..but if pakai baju yg ketat tu leh la nampak..

Miss N said...

ooo..ok2..
ingat cam pelik je pusat tak terkeluar..hahaha

ween said...

kite pun, dah masuk minggu 33 ni ha.. pusatnya masih tenggelam jauh.. (lagi dalam dr lautan hindi kot.. hehe)..

dun worry la.. maintain cumel jek..

✿ EyZa ✿ said...

huhu..pusat eyza terkeluar.. Pusat x kuar la cantik.. dun worry..

Love

Love

we're in ♥♥