Premium Beautiful

Premium Beautiful

Monday, August 23, 2010

7 month



Alhamdulillah~


23rd January 2010..
Sah la aku menjadi isteri Encek Ani..
Rasa macam dalam mimpi je..
Time tu genap 1 thn 8 hari kami bersama..
Ye..
kami bercinta tak lama..
Walaupon tak lama, byk pancarobanye yg telah kami lalui..
Bukan dari family la ..
Tapi alhamdulillah kami harungi bersama..
Doa,solat hajat,solat istikharah tak jenuh sy lakukan..
Sebab banyak sangat anasir2 luar yg tak di ingini ni kan..
Kadang2 mengoyah sedikit pendirian kita..

Yang kelakarnye..
Sijil nikah kami..
Tertulis 23 Februari 2010..hahahhaa..
Sib baik tak bunting pelamin..
Kalo tak jenuh org tanya pasal anak kami ni..
Tapi kami g betulkan jugak sijil tu ..
Tunggu punya tunggu..
Dorang liquid je tarikh yg salah tu..
Camtu kitorg pon leh buat..hahaha..

7 bulan ni..
kami berulang alik..
penang - kl - penang
penang - melaka - penang
kadang-kadang..
penang - kl - melaka - kl - penang..
sampai demam2 sy dibuatnye..
Tapi sebab keluarga,kami harung la jugak..huhu
harap2..
rezeki kami utk dapat keje dekat dgn keluarga ada la..
inshaAllah~

Kononye nak 'honeymoon' setahun..
Tapi orang dah sibuk tanya..
Kami tibe2 pon dapat baby fever..
huhu..
MIL siap bwk g berurut..
Bulan lepas tu terus melekat..
hahaha..
6hb May..My very first HPT..Time subuh..
Lepas seminggu sy mengalami kekerapan buang air yg terlampau,kwn soh cube buat HPT..
2 garis yg mengubah hidup kami..huhu..
excited dan neves pon ada..
ye la..leh ke nak jadik mak org ni..
time tu jaga suami pon tak betul lg..huhu
Tapi hubby ku ini orang yg paling understanding skali..
Thanks sayang..
sedikit sebanyak tade la rasa takut sgt sbb tau hubby ni rajin menolong..

Saya sayang kamu sangat-sangat Encek A.N.I...
Terima Kasih di atas segalanya..
Saya tak nyesal naik keta gen2 awak dulu tu walaupon sy takut awak ni psycho ke ape..huhu
Saya tak nyesal saya stay ngn awak bile semue pancaroba itu datang walaupon sampai kita kawin ni ade je yg nk mengacau..
Saya bersyukurrrr sangat2,Dia tunjukkan awak time sy betul2 hilang arah dulu..
Setiap hari sy berterima kasih kepadaNya..
Semoga kita bersama sampai akhir hayat ye..
walaupon time tu sy jadik pelupa tp saya tau awak akan jadik tukang ingatkan saya..hihi..
I love you so much la..Muahxxxxx


p/s:Adik beradik kami single2 lagi.. :p



4 comments:

Anonymous said...

nisha,

I felt touched when reading this entry. Anyway, u are lucky to find someone that make u laugh almost the night and put the smile in shinny day.

Tak sabar naj tgk baby. Muka cam En. Ani tak.

p/s: Adik beradik ko ada sebaya dgn aku tak?

Truly.
Appysue

Puan nadxoxo said...

Alhamdulillah, moga berkekalan hendaknya :)

Miss N said...

Thanks sue!!!
Alhamdulillah sgt..

P/s:takdela..abg en ani tua 2 thn..huhu

nad: tq nad..hihi

✿ EyZa ✿ said...

Happy 7th month anniversary..

Allah dah ciptakan nisa dari tulang rusuk en.a.n.i sbb tu dia yang terbaik buat nisa.. ;)

Love

Love

we're in ♥♥