Premium Beautiful

Premium Beautiful

Tuesday, November 30, 2010

malas

malasnye nk update blog..
sy dah sampai di kampung halaman tercinta~
weekend lepas pon smpat la balik kg hubby ..lepas ni tah bile nk balik kan since dah sarat..
hihi..
weekend ni sgt bz..
hr ni ade bridal shower utk besties..
sok plak reunion ngn geng time form 1-3 dulu..
pastu khamis member nk buat bridal shower+ baby shower..
tp skrg ni semue tu tak confirm..cane tu?
sabtu ni ade 3 event org kawin.. cane tu?mane satu nk g..tgh tak larat ni..kaki ni cam tak larat nk support berat badan ni lg..hahaha..
ahad pon ade org kawin..
makin mendebab la mak buyong ni..
lepas ni,sy update gambo je la ek..hihi
ciaoo~

p/s: 5 weeks to goooooooooo..yipeee..momma cant wait to see u sweetie!

3 comments:

Puan nadxoxo said...

wee~ excited kan? hehe

lyana said...

dah sarat better rest more, jgn buat activity banyak sangat nanti penat susah nak buat kerja yang penting nnt. lemme finish my work ya. gonna meet real soon.

Fieya said...

btl2.. sgt cpt penat.. jln byk skt dah penat tp kaki nie nak berjalan je... hehehehe

Love

Love

we're in ♥♥