Premium Beautiful

Premium Beautiful

Friday, October 8, 2010

kelakar..

kelakar je rasa..
pertanyaan..
orang hanya akan dtang rumah if kite buat makan-makan(mkn heavy) je ke?
takde ke orang datang umah just nk tanya khabar,sambil minum ptg mkn kuih skit2..takde ke orang camni?
1st week raya tu,dah puas g umah kawan2.. Hajat mmg nk jumpe rakan2 yang lama tak jumpe je..tak mintak lebih pon..Nama pon raya kan..
Tapi kalo mereka hidang lebih tu,alhamdulillah~ Rezeki sy,suami dan baby..hihi

family sy ni hanyalah 1 person household income ..
Setakat nk hidang cucur ikan bilis atau pon bihun goreng(tu pon dah nk abis..huhu) bole la..
Nak mintak lebih tu agak payah la kan..
Rumah saya sentiasa terbuka kepada kawan2(kalau yg masih ingat kt saya) datang..huhu..

Papepon, since hari ni last raya..
Ampun maaf di pinta ye rakan2..
Kalo terlazer skit..
emo lak.huhu
Sampai disini saja~
daaaaaaaa~

2 comments:

Fieya said...

lama tak online... rindu btl nak baca this blog... so glad to drop by =) selamat hari raya to u to... n baby... hope our friendship berkekalan... thanks for visiting me n hubby... sgt lama tak jmpe... hehehe... miss u...

Miss N said...

fieya kt umah mak ek?
tu la..susah tol nk chat ngn fiya..
credit sy agak limited nk sms2 ni..
no prob dear~
that what friends for~hihi

Love

Love

we're in ♥♥