Premium Beautiful

Premium Beautiful

Monday, August 16, 2010

Dugaan Ramadhan~

Since awal bulan Ramadhan ni..
Banyak tol dugaan yg datang..

First, ibu kesayanganku suspect denggi..
Sedih sbb tak dapat teman die check semue memandangkan sy di Penang ..
Sedih sgt..
Tp alhamdulillah, the test result came out negative..
Viral fever only..
Tp bape hari gak la die kene bed rest..
Sedih lg sebab tak leh jaga die kat sana.. :((
Alhamdulillah mama dah pulih n bebas from any fever now..

Mmg besar betul cabaran yang Allah berikan..
Hari ni lak..
Nenek lak sakit..
Pening sangat sampai pitam..
Gelap gulita sampai tak nampak katanya..And she lose the ability to speak for awhile..
Thanks to my lil sis yg update..
gundah gulana gue di buatnya..
Tp lepas mama n maklang datang..urut2 die bg kuar angin..
alhamdulillah die leh ckp balik..
Tak lama lepas tu..
Hubby msg..His mom kene hospitalized..
her menstrual bleeding non-stop..
Adeh..
Dah la sy ni the only menantu yg dia ade..
tak dapat nk jenguk dia lak tu..
rasa sgt bersalah ok..
wuwuwuwu...
I wish i live nearer to my family..
In case this type of things happened, i can easily rush and help..
So,the only things i can do now is pray for their health..

Ya Allah..
Sembuhkan la orang-orang yang aku sayangi...
Amin

2 comments:

Puan nadxoxo said...

Banyaknya dugaan. Bawak bersabar k. Moga2 diorg cepat sembuh. Banyakkan berdoa di bulan yg barakah ni. InsyaAllah..

Miss N said...

Thanks Nad~

MIL pon tgh recovering kt umah..
Tak tau la dpt balik sana ke x.. :|

Love

Love

we're in ♥♥