Premium Beautiful

Premium Beautiful

Wednesday, July 14, 2010

perasan x?

korang perasan tak?
name budak2 skrg mcm mostly nak dkt sama..
danial..
danish..
adam..(paling popular semenjak cite nur kasih
damia..
dania..
Qaseh

dan sebagainya..

mana pergi nama
Abu
Bakar
Yaakob
Mustapha
Latifah
Khadijah


hmm..
Kalo aku dpt anak laki..nama anak aku Ali..Boleh x sayang? :p
Seriously suke nama tu..
Simple..
Mcm cool je..
kalo pompuan ,tak tau la..mcm nk letak nama kamila..mcm nama abah cume ditambah -la dibelakangnya..

Abah saya tu..
semenjak saya mengandung ni..
selalu call..
tanya sihat tak?muntah lagi tak..
sedih je rasa..
anak die takde dpn mata...

Masa abah nikahkan saya..
Dia punya gugup,sampai sebut nama encek ani 2-3 kali..huhu..
Abah dan saya tak bape sebulu..
Mungkin sebab muka kami seiras..
Dulu dia nak saya jadik akauntan macam dia..
tapi saya nak jadik engineer..
Dia tak bape suke..
tapi bile saya surprisekan dia bile dapat Anugerah Naib Chansellor time diploma dulu tu..
Muke dia bangga semacam..
Tapi still,kami slalu gado..
Skrg ni..tidak lagi..
Saya sayang abah saya..
Bile pikir2 balik..Walaupon kami slalu gado, dia akan cuba bagi apa yg kami nak..
Bila saya cakap saya nk kawin dulu..
Muke dia berubah..
Dia mintak nk jumpe encek ani..
1st time jumpe, dia kata encek ani mcm budak sgt..
dia tak yakin encek ani leh jaga saya nnt..
Tapi bile encek ani hanto rombongan merisik..
dia tau encek ani sirius..
Ni lah akibatnya kalo semue anak pompuan..
Bapak protective tak hengat..huhu..
Hujung minggu ni saya jumpa abah saya..
Dia janji nk belikan saya kurma..Yusuf taiyooobbbb..huhu

Bila tgk2 balik gambar bapak saya ni..
baru saya tau kenapa la saya ni suke buat muka kalo ambik gambo..
anak bapak..

7 comments:

Fieya said...

hehehe... bkn tak sebulu tp member nak gurau gado2... takde org nak gurau gado2 pun tak besh jugak kan =)

Puan nadxoxo said...

mcm entry father's day pulak hehe

Miss N said...

@fiya: tu la pasal..
@nad: huhu..backdated entry..tibe2 rindu bapak..ni la akibatnye dok jauh dr family

lyana said...

hahhahahahahha...itu kelakar ok. tp yalor..of coz lah dia curious becoz terlalu cepat kan time tu..but its ok now..life has already changed..mak buyong msti dh makin besar buyongnya..hehhe

lyana said...

oh lupa nk ckp.btw yana dh kawin nnt nk letak nama exes. wakkakakakakakakakkakakakakakakaka

Anonymous said...

-appysue-

weh tak sangka munx pengapit mu...
comel jer

Miss N said...

hihi..
yer..mun pengapit ku..
nnt wedding die takleh jadik pengapit..
sbb membuyong sgt time tu..huhu

Love

Love

we're in ♥♥