Premium Beautiful

Premium Beautiful

Monday, June 21, 2010

ape kes la..

kisah lama..

aku mls nk mengenang kisah lama ni..
ye la kan..dah nama pon lama..
masing2 dah move on..
tp beberapa hr lepas..
byk lak kisah2 yg aku baca dr blog org lain pasal ex-bf buat hal..
kesian sgt..
sepatutnya bende lepas tu lepas la kan..nama pon kisah lama..
buat pe nak di ungkit..
lain la hutang kan..

macam ade srg blogger ni..(credit to Ms Moose)
mmg hebat..die hunt down ex-bf dia yg bg byk gila alasan takmo byq duit dia sampai dapat..
i admire her gut!!
seriously..
kalo ada sejuta pompuan cam dia ni..mmg semue laki takut nk pinjam duit tak bayo kat awek..huhu

mcm kes aku pon,
encik X tu mmg langsung tak dgr kabar berita(ada baik pon kan) tp yg sengalnya dia buat derk ja walaupon aku siap bg msg kata aku halalkan
la hutang2 dia tu..ckpla terima kasih ka ape ka..
tup tap tup tap..
kwn aku cerita..encik X tu dah beli kereta..Ye la..nak bwk awek jalan mesti naik kereta..takkan bwk ex5 lg kan..(opps..)
siap dah pakai iphone..(amboi..dulu siap warning kt kita jgn pakai iphone)
ni kawan aku kata dia dah beli lcd or led tv..tak tau la kn..
dah kaya la kan..bgs la..alhamdullilah..
walaupon hutang aku celah gigi tu pon takleh byrkan..
kalo nk mintak aku listkan..mmg tak terlist..lunch,dinner,duit tambg balik kg,duit dentist..
kwn2 aku siap ckp tak yah halalkan..biar jumpa kt hari akhirat nnt..
taknak aku..hahaha..buat naya org buat pe kan..
at least,have the decency to say sorry walau takmo byr skali pon kan..
takpa la..sib baik aku tgh mood tak nak benci2 org kan..sian si lil one ni ..hihi

dah la..
penat nk ngarang..
nnt ade la anonymous yg bg hate comment lak kan...opss..

so,kalo kalo la encik X tu sedang membaca blog daku ku ini..
lu paham2 la sendiri k..
dulu pndai beno janji mcm2..
walaupon aku mls nk tuntut..
takkan dalam diri sendiri takda rasa terhutang budi kot..
you know how much myself and MY FAMILY have given you time ko susah dulu..
dulu sendiri ckp takyah libat kat mak2..tp diri sendiri takda rasa bersalah or terhutang budi..
orang2 yg ko susah kan dulu time kt uniten ade ingat x?
mesti sudah 'ter'lupa.. :p
akhir kata,lu pikir la sendiri (bak kata nabil) hihi..

sekian kisah benar dr channel gossip kita pada hari ini..
selamat beramah~

4 comments:

cik ieza said...

eee bongok btul la kan laki mcm tuh....sbijik la ngn xbf aku gak..sekali ngn utang2 die wat bodo jek..eee mmg sengal betul laki yg suke pakai duit pmpuan xreti2 nak bayo balik!

✿ EyZa ✿ said...

nisha.. dia ada dlm ym list eyza taw.. tp x penah chat pon ngan dia.. add mase kat uniten dulu.. Poyo2 lah status dia kdg2.. :P

Miss N said...

zah: tau takpe..
eza: kan kan..org dah kaya..mesti status poyo..hihi

lyana said...

suka topik ni..kalo me punye list ak cukup satu blog, kena buka berita tv3 terus.hahahahahahhaha

Love

Love

we're in ♥♥