Premium Beautiful

Premium Beautiful

Thursday, February 11, 2010

My top 10 wedding song

Entry ni adelah entry khas utk membalas balik en ijai cool..hihi

10.Once Again - Frankie Jordan

Lagu ni ade history di sebaliknya..Just listen to the words~
Sesuai dimainkan ketika anda sedang slow dance bersama hubby anda atau pon bantal peluk mahupon teddy bear anda..

9. Rilo Kiley - I Never


Tak tau la asal suke lagu..tp sesuai jua utk slow dance bersama org tersayang anda..hihi..

8.Maurice Williams & the Zodiacs

Lagu ni pulak sesuai utk menari rancak sedikit bersama pasangan anda ataupon anda bermandi hujan bersama mereka..Lihat saja cite Windstruck..hihhi

7. The Fray - Never say never

Lagu ni sgt shweet..Dgr je lirik die yg menghantui aku ketika dulu
" don't let me go...don't let me go...don't let me goOOoooooooooooo"

6. Edwin McCain - I'll be and I could not ask for more



Dorg ni rasenye popular ngan lagu ni je..mmg sadis abis la lagu ni..sesuai la utk org yg br nak bercinta bersungguh-sungguh lepas kawin ni.. :p

5. Neyo - Never knew i needed


Kalo gado-gado time berkapel dulu mesti dgr lagu Mad - Neyo.. Tp bile dah baik dgr lagu ni..hihihi..Tp lagu ni ade maksudnye to us..ececccece..nak muntah x?hahaha

4. Boys like girls - Two is better than one


Do i have to explain more? hihi

3.Colbie Caillat - you got me


Lagu ni mmg bg korg happy-happy vibe je~Lagu yg sesuai pabila korg drive around sambil menghirup angin laut (kepada sesiapa yg dok dkt ngan laut la..hihi)

2. Jason Castro - Lets Fall in love again


Mamat ni lagu dia semue jenis laid back nye jenis lagu..
I love this so song much we decided to use it for our wedding video..nnt kan ye..~

1. Train - Hey,soul sister


If our wedding got a wedding dance..this definitely will be our wedding dance.. LOVE it..
"Your sweet moonbeam, the smell of you in every single dream I dream
I knew when we collided, you're the one I have decided who's one of my kind
"


i hope u guys willlike it as much as i do..hihi

2 comments:

Mohamad Faizal said...

haha nice. APAA?? SUDAH BERKAHWIN??? tahniah semoga mendapat at least 6 orang anak

Miss N said...

br je kawin..hahha..insyallah dapat 6 anak..hahaha

Love

Love

we're in ♥♥