Premium Beautiful

Premium Beautiful

Friday, February 12, 2010

asal?

Both of us decided to honeymooning for a year before we decided to start having a baby..
Especially when people keep on telling me, cepat2la ada baby..Rase cam, ee sabar2 la dulu kan..
TAPI..
Bila bace blog dia,
I feel like having one..
OMG kan..
bersedia kah aku?En A.N.I...
Adeh..
Kene buat solat isthikarah ni..

Tolong..
Nape rasa camni niiiiiiiiiii

4 comments:

naddynad said...

nica..
org kata tak elok tau ckp mcm tu..
takmo ada baby lagi la
nak tunggu la...takmo ckp mcm tu

kalu org tanya tak kisah la apa pn plan korang, better awk senyum je

coz ada kes n berdasarkan kisah benar...sbb ckp2 mcm tu la...ada couple tu, susah sgt nak dpt anak...

:)

Miss N said...

Plan je pon kak dia..
Tak solat hajat mintak pon..
hehehe..

Bak kate org,
kita hanya mampu merancan tp tuhan yg menentukan..huhu..

lyana said...

hehehe..
its ok..
kalo dah get ready, then u can proceed the next phase but if u wont, chill dlu, tapi rezeki Allah tak boleh ditolak kan..?
mintalah pandangan dripada org yg berpengalaman.

p/s: women in that blog uniten student aite?

Miss N said...

a'aa..dak uniten..
sngt suke cara dia pakai tudung..

Love

Love

we're in ♥♥