Premium Beautiful

Premium Beautiful

Tuesday, October 13, 2009

Asthma Attack

Itu ape yg in-house clinic doctor aku tulis kt surat mc aku ri ni..
Ye..Aku ade semput..
Di mana.. Bile aku tarikh nafas, ia akan mengeluarkan bunyi akibat lendir2 yg terkumpul itu..
Chest pain adelah normal akibat batuk2 yg berlebihan..
Sebelum aku belum lalok akibat ubat2 yg aku terpaksa makan ari ni..
Sempat lg la aku update blog aku ini dan juga mengemail org2 ofis aku tu..


After a long hour of thinking..
Sampai semput2 la memikirkan nye..
Dan mcm2 org bagi nasihat..
Hanya nasihat bff aku, Bee n Mun sj yg aku terima dgn tangan terbuka..
Thanks babe~Really appreciate it..
So, aku dgn rela hatinya,insyallah tanpa rasa regret..
Mengdecline offer keje yg aku terima tu..
Insyallah, rezeki keje tu ada di mana saje kalo kita berusaha..
Aku redha..
Betul-betul redha..
Ni dugaan dariNya..

P/s: Going to konfem with kak liza bout the make-up and En Hatta bout the wedding dress~
p/s: kalo dah semput..berat mesti turun..tadi check..47kg..watfishmonger kan..?!!!!

edited : tak jadik on the wedding dress..cudnt get him...duhhh..asal la luar kawasan..

1 comment:

Pink Praying Mantis said...

wedding dress from en hatta?hatta dolmat??wow!!!!Saya sgt jeles!!!

Love

Love

we're in ♥♥