Premium Beautiful

Premium Beautiful

Friday, January 6, 2012

mati

maaf..
lama sudah blog ini tidak berisi..
kerana penulis blog sangat la bz..(it rhymes! LOL)
to cut story short,i love what i do no..
walaupon sometimes rasa nak cekik je dak2 ni dah ajar bape kali tak masuk kepala otak..
i kinda like it..
no blues bile g keje..
walaupon hectic byk keje..report,paper nk kene buat..
rela je..
ikhlas tu..
tak kisah pon duit tak beriban dalam bank..all i can say..HAPPY!
memberi ilmu dan mencari ilmu itu adalah sejenis ibadah jua.. :)
tapi bulan depan, aku tidak lagi memberi ilmu..
aku mencari ilmu..
lebih dekat dengan suami tercinta!leh jumpa setiap hari y'all!
kami PJJ buat masa ni.. sob sob..
rindu sgt bile jauh..tp bile jumpa kadang2 gaduh gak..
sedar tak sedar.. we almost 2!
how time flies..
sok Aqeef is 1 yr old!..
ingat nk buat bday partay..tp since our new home still tak leh masuk. tak best lak nk buat kt umah parents kami..
so, kami celebrate bertiga je la.. :)

till then..
nak sambung isi form..
daaaaaa~~

No comments:

Love

Love

we're in ♥♥