Premium Beautiful

Premium Beautiful

Sunday, July 24, 2011

New experience

Salam and Hi all!

Lama betul tak berblog..
sebulan kot..huhu
bukan pe..
byk yg perlu di pikirkan dan perlu di setel..
Nak jawab soalan dr sedara mara la kawan2 la..kalah YB..hihi..
Bile dah start tension2 tu mula la susu badan terganggu..risau gler..
dah la niat nk susu my lil bam bam tu sampai 2 thn kan..

Then my friend,Paan suggest using this amazing corset. MashaAllah..seriously tak percaya dgn risau die..Gune baru 2 hari dah ilang 5 cm dkt waist line n bum?wtfishmonger kan?
Aqeef je person yg gendut kt umah tu skrg! yeayyyy~hihi
Ye la..lepas bersalin ari tu,pakai normal bengkung..tau la..i also lost my signature bum..lol..
seriousla..lepas bersalin cam dah takde punggung je rasa..My mom ckp sbb tak bengkung betul..
leceh kan nk bengkung sampai ke punggung tu..Kalo la time pantang tu ade PB..Mesti lg senang..
Sekarang my berat dah achieve berat sblm kawin lg!
Memang tak caya tapi kebenaran!
Alhamdulillah~~!!!
Syukur sgt..
Dapat badan idaman,anak pon makin bam bam, suami makin sayang ..awwww..

Interested?
email me at nisa_khamil@yahoo.com or call/msg 019-3826233

No comments:

Love

Love

we're in ♥♥