Premium Beautiful

Premium Beautiful

Tuesday, July 26, 2011

Dugaan berkahwin

Walaupon usia perkahwinan kami baru setahun 6 bulan..
Setiap kalo solat,doa untuk kekal bahagia sampai akhir hayat tak pernah di lupakan.
Biarla en ani jodoh saya sampai bila2..
walau ape jua rintangan dan dugaan yang berlaku,hopefully he'll always be my other half..
Bile baca entry post dari kak suzana kali ini, ya allah..minta dijauhkan laa!!..Tak mau sayang jadik tukar benci tu..biarlaaaaaa selalu sayang

Jadikan la post kak suzana kali ini pedoman utk kita.
credit to Resepi Hidup bersama Suzana Ghazali



Nak jadikkan cerita..
Kami almost homeless!Yup!
En ani telah pon bertugas di Putrajaya dengan jayanya..huhu.
kononnye nak gne cable la utk dpt rumah cepat..
tapi..cable tak tau la berjalan ke tak ..hhuhu..
nak jadik cita dah bagi notis kat tuan rumah,nak keluar rumah hujung bln..
sampai la ni tak dapat kuarters lagi..
ape lagi..mengelabah la carik rumah semalam..masing2 dah risau..merempatkah kami?
rumah parentku tgh renovation lak..its a no-no la nak pindah sana!

Lepas tu, company lama en ani lak mintak balik duit bonus yg die dapat bile masuk keje kt previous company..semue berita ni dapat at the same day!!
memang rasa nk meraung je..ya allah..mmg dugaan..

Alhamdulillah..
hari ni kawan mama bagi sewa rumah dia,,sewa pon murah..
rasa cam bersalah..sebab dia bayar double than what we paid..tp takpe kot..drg byk duit..hihi..
hopefully,the luck continues sampai hujung bulan..harap2..


bile sedih2 semalam
budak ni la menceriakan kami..
sudah byk akal
dah pandai nak ambik ati..especially ngn atok2 n nenek2 die..sgt manja!
nangis kalo tau kitorg marah die..
dah hulur2 tgn mintak dukung..mmg byk akal!

sampai di sini saja kisah benar hari ni..
selamat beramah!

Interested to wear PB? call me 0193826233

No comments:

Love

Love

we're in ♥♥