Premium Beautiful

Premium Beautiful

Thursday, August 26, 2010

homesick

seriously..
aku homesick..
mungkin since dah jadik penganggur yang berjaya ni..
aku dah jarang verbally contact ngan orang luar except for hubby n my lil boy yang peneman mama die di siang hari ni..
kawan tu sekali sekala leh la chat2 kat ym..
tapi..
dorang kan keje..
takmo la ganggu..
kalo ade member dok sms pon susah gak..
sbb paham2 je la orang yg nak save kredit ni kan..huhu..
Adik2 pon alhamdulillah slalu call akak die ni..
abah pon..
bile drg call, sedih sgt rasa..
abah siap tanye "balik kl time raya nnt la ek?"
cam berharap je minggu ni sy balik..
alahai..
homesick rasanya..
rindu nk jumpe kawan2..
tp kawan2 nk jumpe saya tak? huhu..


abaikan la sy tetibe emo ..abah br call..tu yg emo/homesick tu..huhu..
btw,hari ni sy masak asam rebus ikan tenggiri..
cam teringin nak mkn something masam ..
pastu salad telur...
air soya n kek cokelat smlm..
kek tak sempat nk mkn byk sbb lepas mkn ubat, trus lalok je..huhu..
so nanti sy panaskan je la..

btw,
sy nak tanye something..
para ibu2 yang mengandung/telah bersalin..
sape yang mengalami kelumumur time drg pregnant ni?
saya mengalami kelumumur yang melampau la since pregnant ni..
abis semue syampoo dah try..
rimas di buatnye..
ade solution x?

3 comments:

Puan nadxoxo said...

Takde pulak kena dandruff tetiba time pregnant. Tapi memang normal. Try tgk kat link ni:

http://www.pregnancy-info.net/dandruff-in-pregnancy.html

lyana said...

uiks?..mengapa begitu? try check doc n ask some advise

Che Raidah Ayu said...

kelemumur gak aritu...tp lps lumur minyak buah keras satu kepala semalaman..dh ok dh,alhmdulillah..

Love

Love

we're in ♥♥