Premium Beautiful

Premium Beautiful

Tuesday, July 20, 2010

wuuuuu

tekak sakit..
hidung sret sret..
cuaca skrg mmg sgt tak menentu

sian my lil one..
bile mak die nk sihat skit je..
terdemam la pula..
sabar ye..hihi..

encek ani skrg ni pon suke ckp ngn lil one..
sambil usap2 perut mak buyung ni..
so cute..

ni perut mak buyong di minggu ke 14 last week..
pelik tak besar camni?
kulit perut tebal kot..
p/s: picture taken at 8pm before dinner..huhu

4 comments:

✿ EyZa ✿ said...

Comel.. eyza pon kulit perot tebal.. :)

Skang ni dah obvious rase lil one tu mengeras je nak timbul kat perut bila baring2 terlentang.. :)

Fieya said...

nmpk cam besar jgk perut nisha... tak taula if mmg besar gitu since b4 this fiya pun tak pnh la tgk org preggy nye perut besar mana utk month2 tertentu... but ur tummy look seksi la my dear ;)

Puan nadxoxo said...

kalau baby membesar dengan rate yg sepatutnya n mommy nya sehat ok lah tu :)

take care ya!

Cik Belle said...

comelnyer nisha! hehe.. serius, cute ok perut nisha.. hehehe

Love

Love

we're in ♥♥