Premium Beautiful

Premium Beautiful

Monday, July 12, 2010

huhu

lama sungguh tak update rasenye..
countdown ke hari kebebasan sy makin tiba..
rasa gembira makin membuak2..
tp rasa risau juga ada..
can we be financially stable after this?
tah la..
harap ade je panggilan untuk interview di tmpt2 yg aku anta permohonan dlm masa terdekat ni..
but i have several planning ape nk buat time lepas aku bebas nih..hihihi..

1.menjadik org yg lebih rajin mengemas rumah- lately ni melepet je sbb tak larat nye pasal,morning sickness lg..so,encek ani la tukang kemas,tukang laundry (sy tukang lipat baju!!)..saya sayang hubby saya!!!

2. baca lebih banyak buku..dengan harapan habit tu turun kan anak..hohoho.. - i've been addicted to play game since i got pregnant ni..anak laki kah?

3. exercise utk org ngandung cam swimming ke..brisk walk round2 block ke..

4.carik extra income -tgh pk bende yg leh bg extra income la ni..ape ye?

5.masak kembali! ni misi paling utama.. - due to my allergic to any frying smell,i've not yet to jenguk2 my dapur for 7 weeks now..n i hate it..i hate eating outside coz we don't know how they prepare the food and everything..tp nk buat cane kan..redha and tawakal je la..

Till then ...
love ya so much..including those stalker that been peeping my blog and talk behind my back :p

No comments:

Love

Love

we're in ♥♥