Premium Beautiful

Premium Beautiful

Thursday, April 22, 2010

pabila..

sekarang ni aku kurang emo..
Agak stabil jugak la mental dan emosi aku..
Cume kadang2 agak pening dgn decision yg aku perlu buat dengan apa2 yg berkaitan dengan career..
Seperti yg aku keluhkan before ni..
Keje aku skrg agak...statik..
Dan aku agak bosan dgnnya..
Bile aku dah cube carik ikhtiar lain mesti ada pancarobanya..
Tahla..
So keje aku kt ofis..
sambil2 buat keje tu sambil2 baca blog org utk mengurangkan tensi keje..
Tapi bile baca blog org..
Org dok cite pasal pregnancy n berhoneymoon di ober-c..
Adoi..
Sedih mmg sedih..
Tgh kumpul duit pon nk honeymoon jauh2..(singapore je pon..hihi )
Nak tunggu mototola(nama tempat keje bukan nama sebenar) anto gi sana sini berjanggut la aku..

Last month dpt false alarm lak tu.
Terkecewa sedikit..
Walaupon earlier kami decide utk bermanja2 berdua..(berdua lebih baik bak kata acha)
Tapi tahla..maybe naluri nk jadik ibu tu semakin hari semakin datang lak.. (deng u hormon)
Hidup kami pon bahagia je sekarang ni..
Semakin hari semakin sayang ye..
Alhamdullilah dan bersyukur sgt si suami dekat..kalo jauh sedih gak kan..
Doa-doa je la rezeki kami ade je next month ni..
Bak kata pakcik yg mengubatkan nenek sy ari tu..
"Kalo kamu mendengar kata suami kamu,nescaya rezeki itu datang melimpah-limpah"
Wallahualam...
Pape pon kita berserah kepadaNya dan berusaha la~hihi

Aja aja fighting..!!!


P/s: Semalam tgk Date night..Sumpah kelaka..Go and watch it..That is how we fight the mid week blueeeeeeeeesssssssssss~hihihi

3 comments:

✿ EyZa ✿ said...

InsyaAllah..ada rezeki kita next month.. Aminnn..

meh sama2 baca yasiin, wat solat hajat.. InsyaAllah, Allah pasti akan makbulkan doa kita.. :)

Fieya said...

btl3... citer tue mmg lawak n blh hilang kang stress bt seketika.. hohoho.. watch it last week with hubby =)takpe... nxt month ada utk mncuba... mana tau ada rezeki utk dpt baby =p

Fieya said...

by the way... hepi 3 months wed ani.. hohoho.. cam pelik je bunyi nye

Love

Love

we're in ♥♥