Premium Beautiful

Premium Beautiful

Monday, March 8, 2010

bile aku tensi

ye..aku tensi gile yg amat..
dapat lak time aku tgh hormonal ni..
peot nk dtg ..
mmg aku sgt hormonal!
so jgn la nk paksa2 aku..pastu dgn senang lenang ckp " easy job only"..try buat la sengal!!..
ko tau tak bape byk keje aku ade !..
arghhhh..sgt tensi..
sebb tensi, i end up bought 6 hijab and 3 hijab inner!! can u imagine! gosh..
dah la bulan ni mmg sesak..
sbb nk byr road tax lg..
aku pon tak tau sawan ape yg melanda aku..
aku terbeli bende2 tu..
arghhhhhhhhhh..
aku sgt emotional ni..pastu dah la gemuk nak mampos..asyik makan je..waaaaaaaaaaaaaaaaaa
aku nk nangis..

3 comments:

lyana said...

duets kopak abg ani u ada tape~ badan gemoks abg ani u oso tarak kesah punya...hahaha..tapi 6hijab n 3 hijab inner agk melampau kebatasan juga lah..ish..ish..next time duit gaji kasi hubby u pegang.gegeggegegge

ElyaElmo said...

sis...gi makan cokelatttt ..at least boleh releasee skit tension tu

Fieya said...

my dear... jgn la emo sgt.. i think thats alot of hijab u just bought... leh buka kedai lain... huhuhu... nyimpan2 ye... jgn cam dlu tensen p beli camera lak.. opss... terckp lak... =p

Love

Love

we're in ♥♥