Premium Beautiful

Premium Beautiful

Wednesday, February 17, 2010

Pasal dia

Mood quiz~
Di ambil dari sini
1. First time you met him - when and where?

First time jumpe? 1 february 2009. Selepas berchatting2, aku membuat keputusan utk berjumpe dgn a complete stranger..hahahaha..Sangat selamba ye..
Dia datang bersama Gen-gen orange merah dia tu.. First tgk dia, dlm hati ckp,keciknye mamat ni..Terasa diriku seperti dinasour..Muke jambu gile..hahaha..Sepanjang perjalanan ke marin(tempat mkn dkt ngan tmpt polis marine kt penang), aku asyik ckp yg aku tak caye dgn perlakuan berani mati aku yg selama gile kuar dgn laki yg aku baru kenal 15 hr ni..hahahahaha

2. Love at first sight?
Nope..Love at many sight..hihi

3. Who is he when the first time you met him?
jejaka jambu yg keje sama2 kt penang..Sama2 perantau la..br heartbroken seperti saya. :p

4. How long does it takes for him to ask you out for a date?
Saya yg ajak kuar rasanya..hahaha..Time tu zaman mereng..Otak tak bapa berfungsi sgt..
Takleh dok sorg2..Rase nak kuar je..tak kire ngan sape..

5. First place dating?
Marine! dia mkn nasi goreng..saya mkn kerang bakar.. :p

6. How he proposed?
Dia tak proposed! Dia cume ckp parent die nk dtg merisik pada sekian-sekian..huhu..

7. Special date with him?
The moment he add me at facebook... Usually and normally,takkan senang2 je accept.. Tp tah camne hatiku terbuka utk meng'accept' dia..bygkan if aku tak accept..Adekah aku still mereng?hahahhahaa

8. Changes that he asked you to do?
Mendengar kata..Takleh rebel2 cam dulu..
Susah tol..habit la katekan..Tp akan ku cuba sampai jaya!

9. What is about him that you love so much?
Everything! Kitorg sgt hepi bersama.. Walaupun die takleh dokong saya sbb dia petite orgnye..tp dia ttp cube jugak..hahahahaha..

10. What is about him that you wish he would change?
Supaya lebih banyakkkkkkk bersabar dgn wifey dia yg slalu lambat ni...Habit ni sgt sukar utk dibuang..hihihi

11. You lose your mind and crack your head when he?
bile die diam..which mean time die marah.. Takuttt sgt..wuwuwuwu..

12. You will smile through your eyes for the whole day when he?
Bila dia hepi kan saya..~
bila kami snuggle sambil tgk tv..
bila dia hepi..hihi

13. Complete below sentences"My love towards my husband is as big as...?
infiniti...! tak terhingga,tak terkira nilainye..


Amcam?berani tak buat kuiz ni?

4 comments:

- Gie - said...

oh.kuiz utk husband n wife je ke :p

Fieya said...

ape lagi... suruh En ANI lak jawab... hehee

Miss N said...

utk sesiapa yg ade pasangan pon boleh jua~buat2..jgn tak buat..

Fieya said...

tggu dah kawin la.. hahaha.. alasan =p

Love

Love

we're in ♥♥